tisdag 16 juli 2019

- Tosselilla!

Sen Louie låg i magen så ville jag starta nån form av tradition med mina systrar. Att göra nån utflykt eller nånting alla tre med våra familjer. Så att kusinerna får härliga sommarminnen! :)
Så sommaren 2017, när Louie var runt 8-9 månader så var vi på Halmstad äventyrsland. Louie var väl måttligt road, han åkte nån karusell men that's about it..
Förra året var vi i Skara och bodde i stuga och gick på Skara sommarland.
Det var inte heller awesome tyckte Louie. Det är ju till största delen ett vattenland, och Louie avskyr att bada >.<

Idag var vi på Tosselilla.
Oj oj oj vad Louie hade roligt! Vi stod långt fram i kön när de öppnade och vi var de första nere på karusellområdet. Så ungarna kunde springa till vilken karusell som helst och bara gå på, och åka flera gånger innan det ens började bildas nån kö.
Louie åkte mängder med karuseller. Griståget, larv-bergochdalbanan, tekopparna, bilar... flera flera gånger!
Och han var så duktigt och kunde gå på karusellen helt själv, och förstod att när karusellen stannade så skulle man gå av... Det han har lite problem med är det här med att stå i kö.. ^^)
Där var en ganska stor bergochdalbana som de andra barnen åkte väldigt många gånger. Louie blev jättearg för att inte han fick åka den.. och det var inte så lätt att försöka förklara för honom, en arg treåring, att han var ungefär 40 cm för kort...!
Han må ha ärvt sin vattenskräck från mig, men han kommer nog bli lika karuselltokig som sin pappa när han växer upp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar