söndag 28 mars 2021

- Nystart!

Det blev inget bloggande på hela förra året..

Varför?

Jag är inte helt säker.
Corona-pandemin gjorde ju förvisso att året inte innehöll allt för mycket spännande, men det hade kanske ändå varit intressant att kunna titta tillbaka på skitåret 2020.

Vi skulle gift oss den 18 april 2020, men ca en månad innan var vi tvungna att flytta det pga pandemin. Vi valde att lägga bröllopet i november istället efter alla sa att det kommer vara över då.
Ha, så fel alla hade!
Vi bestämde oss iaf för att bröllopet skulle bli av, oavsett vad! Festen valde vi att flytta 1 år framåt.
På måndagen innan vårt bröllop gick regeringen ut med nya restriktioner. 8st på allmänna sammankomster. Även om vårt bröllop, enligt mig, är privat så räknas det som en allmän sammankomst. Vi fick alltså bara ha med våra föräldrar i kyrkan. Inga marskalker eller tärnor, inga andra gäster. Vi, prästen, kantorn, och våra föräldrar.
Det blev dock helt fantastiskt ändå. Nästan alla våra släktingar stod utanför kyrkan och överraskade oss när vi gick ut, finaste Josse sjöng en av sångerna hon skulle sjungit under vigseln.
Det var underbart, trots omständigheterna!
Efteråt åkte vi limo till ett hotell i Malmö, köpte sushi, och satt på rummet och drack champagne.
Sen låg vi i sängen och såg 3 filmer på rad, utan att bli störda av en frågvis 4-åring ^^)
Himlen för två småbarnsföräldrar!

Louie är nu 4,5 år och en skitcool liten människa. Myrah blir 10 i sommar. Philip har jobbat hemifrån över 1 år nu. Jag har börjat plugga till beteendevetare och är inne på min andra termin.

Jag ska nu försöka uppdatera lite mer kontinuerligt. Det blir allt från små tankar, föräldraskap, feminism, bakning, filmer, vardag.. till även lite djupare tankar..
En nystart..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar