lördag 10 augusti 2019

- Projekt blöjfri, 2 veckor

Projekt blöjfri går faktiskt över förväntan!
2 veckor idag och han går på pottan utan problem. Efter dom första 3-4 dagarna så skedde det inga fler olyckor! Heja Heja!
Vi har tom varit iväg och handlat, åkt bil.. har packat en liten väska med förnödenheter ifall olyckan skulle vara framme, men har inte behövt använda den!
Jag var (och är fortfarande lite) nervös över att ha med honom exempelvis på ica.. vad gör jag om han mitt inne i affären behöver kissa? Är ju inte direkt som att man kan säga "absolut, håll dig en liten stund till så ska vi hitta en toalett ^^)" Det är ju oftast ganska bråttom när han väl behöver gå..
Han har fortfarande blöja när han sover, även om den i 98% av fallen är torr på morgonen. Han säger tom till på morgonen att han behöver kissa, och vill sitta på pottan istället för att kissa i blöjan!
Innan har han även varit lite dålig på att faktiskt säga till att han behöver kissa, bara gått iväg till pottan och satt sig. Vilket inte var något problem när han lyckades få av sig byxorna.. Men nu har han börjat säga till.

På måndag börjar han förskolan igen. Jag är lite nervös över hur det kommer gå.. här hemma har han ju "fri tillgång" till pottan :P På förskolan kan han ju inte bara promenera iväg och sitta på pottan i en kvart.. och om dom är ute, kommer han säga till? Kommer han hinna in?
Vi får se..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar